Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering bij Avéro Achmea

Zorgverzekering bij Avéro Achmea
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
TMG Poliswijzer.nl
6,3
48 reviews

Ben je op zoek naar de premie van Avéro Achmea zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Avéro Achmea voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Avéro Achmea afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea is een grote Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Je kunt er niet rechtstreeks een verzekering afsluiten. Dat kan alleen via een adviseur of een vergelijkingswebsite zoals Poliswijzer.nl. Avéro Achmea hecht veel waarde aan service. Zo bemiddelt Avéro Achmea als er een lange wachtlijst is voor de zorg die je nodig hebt. Ook helpt Avéro Achmea je om langdurige zorg te regelen. Net als Zilveren Kruis AchmeaFBTO en Interpolis is Avéro Achmea onderdeel van Achmea. Achmea is één van de vier grote verzekeringsconcerns van Nederland. Zo’n 90 procent van de Nederlanders heeft een zorgverzekering bij de ‘big four’.

Premie basisverzekering Avéro Achmea 2019

Avéro Achmea biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Avéro Achmea

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Avéro Achmea.

Premie aanvullende zorgverzekering Avéro Achmea 2019

Avéro Achmea heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Avéro Achmea

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Avéro Achmea.

Ga voor meer informatie naar de website van Avéro Achmea

Navigatie