Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
CZdirect

CZdirect zorgverzekering reviews

Om je te helpen bij de keuze voor de zorgverzekeraar die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over CZdirect zorgverzekeringen geven. Twijfel je nog? Lees de reviews over CZdirect zorgverzekeringen.

Vergelijk alle verzekeringen van CZdirect Of vergelijk met je huidige CZdirect verzekering

Is CZdirect je huidige zorgverzekeraar en wil je zelf een ervaring  over deze zorgverzekeraar plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Klantervaringen over CZdirect

8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 9
H. Groet 4-11-2021 - 14:37

In het algemeen kan ik stellen, dat Verzekeraars hun klanten het onnodig moeilijk te maken. Bovendien veel te veel aanbieders




m een juiste

  • Of een zorgverzekering goed of slecht is zou je kunnen vergelijken met energieleverancier. Ik merk geen wezenlijk verschil@
  • Nvt
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: n.v.t.
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad CZdirect aan
Nathan 10-11-2020 - 13:37

Kijk goed naar wat daadwerkelijk wordt gedekt door de basisverzekering. In mijn geval gaf de basisverzekering onvoldoende dekking. Daarom heb ik er nog een aanvullende dekking bijgenomen.

  • Ik ben tevreden over de verhouding, tussen de hoogte van de premie en hetgeen daadwerkelijk wordt gedekt in de basisverzekering.
  • Ik vind het jammer dat ik voor bepaalde dekkingen dubbel ben verzekerd. Dit komt omdat bepaalde dekkingen, zowel in de basisverzekering zitten als in een van de aanvullende verzekeringen.
9
  • Algemene tevredenheid: 9
  • Declaraties: 9
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 9
Yvonne Ketting-van den Broek 9-11-2020 - 07:12

  • Snel afgehandeld, geen problemen gehad
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 9
Ik raad CZdirect aan
Paul G. Tims 6-11-2020 - 21:39

Prima prijs - kwaliteit verhouding en betrouwbare partner.

  • Snelle en digitale afhandeling nota's. Heldere overzichten.
  • nvt
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 10
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad CZdirect aan
Myrte 5-11-2020 - 11:06

Ik heb deze zorgverzekeraar als erg prettig ervaren en ik zou deze zeker aanraden. De polis is overzichtelijk, je krijgt spoedig antwoord op vragen en veel wordt gedekt.

  • De klantenservice was erg behulpzaam.
  • Het regelen van betalingstermijnen van mijn eigen risico was snel geregeld.
  • Het contact met de zorgverzekeraar ging soepel en was prettig.
  • N.v.t.
10
  • Algemene tevredenheid: 10
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: n.v.t.
  • Prijs/kwaliteit: 10
Ik raad CZdirect aan
Yvonne Vink 5-11-2020 - 10:35

Lage premie bij aanvullend fysio-pakket.

  • Naar verhouding met andere verzekeraars lage premie , incl. aanvullend fysiotherapie.
  • Niets
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 8
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad CZdirect aan
J. koolhoven 23-12-2017 - 08:38

CZ is altijd klantvriendelijk

  • De snelle communicatie en afhandeling.
  • Onduidelijkheid over verschil van uitbetaling door teveel regels.
8
  • Algemene tevredenheid: 8
  • Declaraties: 10
  • Klantenservice: 8
  • Prijs/kwaliteit: 8
Ik raad CZdirect aan
Ellis 22-12-2017 - 16:43

/

  • Gemak van de app om declaraties in te sturen en snelheid waarmee rekeningen werden terugbetaald
  • /

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie