Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Neem contact met ons op.
  • Facebook
  • Twitter

Zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen
Beoordeling

Dit cijfer is gebaseerd op de resultaten uit een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van Nederlanders over hun zorgverzekeraar uitgevoerd door Telegraaf Media Groep en Poliswijzer.nl.

Lees het Nationaal Zorgverzekeraars Onderzoek
Te weinig reviews

Ben je op zoek naar de premie van Kettlitz Wulfse Verzekeringen zorgverzekeringen? Poliswijzer.nl zet de premies van een basisverzekering en aanvullende zorgverzekeringen bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen voor jou op een rij. Je kunt via Poliswijzer.nl eenvoudig je zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen afsluiten of de premies vergelijken met die van andere zorgverzekeraars.

Over zorgverzekeraar Kettlitz Wulfse

Kettlitz Wulfse verzekeringen is een assurantiemakelaar en biedt naast een zorgverzekering ook diverse schadeverzekeringen aan zoals een autoverzekering en inboedelverzekering. Kettlitz Wulfse biedt onder volmacht zorgverzekeringen aan. Avero Achmea treedt op als zorgverzekeraar voor Kettlitz Wulfse.

Premie basisverzekering Kettlitz Wulfse Verzekeringen 2018

Kettlitz Wulfse Verzekeringen biedt een basisverzekering aan. De inhoud van deze basisverzekering is door de overheid vastgesteld. Die is dus bij elke verzekeraar hetzelfde.

Premies basisverzekeringen van Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Iedereen in Nederland moet verplicht een basisverzekering afsluiten. Net als bij andere verzekeraars betalen kinderen tot 18 jaar geen premie voor een zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen.

Premie aanvullende zorgverzekering Kettlitz Wulfse Verzekeringen 2018

Kettlitz Wulfse Verzekeringen heeft ook diverse aanvullende verzekeringen. Zo'n aanvullende verzekeringen dekt bijvoorbeeld de kosten van een bril of lenzen, een tandartsbehandeling of fysiotherapie.

Premies aanvullende verzekeringen van Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Een aanvullende verzekering is niet verplicht. Kinderen tot 18 jaar kun je bijschrijven op jouw polis. Ze zijn dan meeverzekerd en betalen geen premie voor de aanvullende zorgverzekering bij Kettlitz Wulfse Verzekeringen.

Ga voor meer informatie naar de website van Kettlitz Wulfse Verzekeringen

Navigatie