Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Goedkoopste zorgverzekering

  • De goedkoopste zorgverzekering in 2024 is FBTO. Als je het eigen risico verhoogt tot € 885, is Aevitae de goedkoopste zorgverzekering.

  • De zorgverzekering kost in 2024 gemiddeld € 147,12. Zorgverzekeraars mogen zelf bepalen welke premie ze in rekening brengen. Hierdoor is het verschil tussen de duurdere en de goedkopere zorgverzekeringen enorm. Je bespaart al snel richting de € 500 in 2024 door over te stappen naar een goedkope zorgverzekering.

  • Als je het verplichte eigen risico verhoogt, krijg je korting op de premie. Je kunt met het verhogen van het eigen risico tot wel € 210 per jaar besparen.

  • Wat voor jou de goedkoopste aanvullende zorgverzekering is, hangt vooral af van welke zorg je nodig hebt. Een aanvullende verzekering neem je natuurlijk alleen als de te betalen premie opweegt tegen de verwachte kosten. Poliswijzer.nl rekent dit voor je uit. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke kosten je verwacht.

  • Het is verstandig om zorgverzekeringen te vergelijken aan de hand van welke zorg je nodig hebt. Wat voor jou de goedkoopste zorgverzekering is, hangt af van je persoonlijke situatie. Vergelijk niet alleen op prijs maar ook op inhoud en kwaliteit.

  • Nee, de kwaliteit van de zorg bij een goedkopere zorgverzekeraar is hetzelfde als bij die van een duurdere verzekeraar. Dit komt omdat de zorg niet door de zorgverzekeraar wordt verleend, maar door de zorgverleners.

Ontdek hoeveel je kunt besparen op je polis

Het vergelijken van zorgverzekeringen is simpel!

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie