Verzekering vergelijken
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 2111 456   Logo WhatsApp
Win een jaar gratis zorgverzekering tot 1200 euro

Win een jaar gratis zorgverzekering tot 1200 euro

Leestijd: 2 minuten

Een jaar lang geen zorgverzekering betalen. Dat klinkt als een zorg minder.. toch? Wat doe jij als je 1200 euro bespaart op een zorgverzekering? Verras bijvoorbeeld je schoonmoeder met een weekendje weg of vervang nu toch echt eindelijk een keer de wasmachine die al vier jaar lekt. Of heb je totaal iets anders in gedachten?

Hoe maak ik kans?

Laat het ons weten en maak kans op een jaar lang gratis zorgverzekering. Ga naar onze Facebookpagina en laat een originele reactie achter bij de actie-post “Win een jaar gratis zorgverzekering”. Je reactie moet horen tot de vijf berichten die de meest likes en reacties hebben verzameld. Een reactie telt hierbij voor twee punten en een like voor één punt. Uiteindelijk bepaalt Poliswijzer de winnaar die de meest originele reactie geplaatst heeft. De aanwijzing op basis van inhoud geschiedt op onpartijdige wijze.

Actievoorwaarden: Win een jaar gratis zorgverzekering

- Minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. - Je kunt alleen deelnemen als je een zorgverzekering in Nederland hebt afgesloten. - De actie loopt tot 1 januari 2016. De winnaar wordt uiterlijk 14 januari - bekendgemaakt op Poliswijzer en de Facebookpagina. - De actie wordt op geen enkele manier gesponsord en/of beheerd door Facebook. De actie valt onder verantwoordelijkheid van Poliswijzer. - Poliswijzer betaalt de zorgverzekering van de winnaar tot een maximum van 1200 euro. Het bedrag wordt beschikbaar gesteld door Bensure BV en zal rechtstreeks worden uitgekeerd op het rekeningnummer van de winnaar. Hiervoor dient de winnaar een bewijs van afsluiting van de zorgverzekering op te sturen naar Poliswijzer. - Poliswijzer behoudt zich het recht voor om ongepaste berichten te verwijderen. - Medewerkers, eerstegraads familie en partners van medewerkers zijn uitgesloten van deelname. - Poliswijzer kan te allen tijde deze actievoorwaarden wijzigen. In dat geval wordt een gewijzigde versie op de site geplaatst, voorzien van datum. - Prijswinnaar en inhoud kan na toestemming worden gepubliceerd op de website. - Deze actie voldoet aan eisen voor een klein promotioneel kansspel volgens de gedragscode promotionele kansspelen 2014 van de kansspelautoriteit. - Mocht je vragen hebben omtrent deze actie neem dan contact op met Poliswijzer.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 12 december 2019
Dit artikel is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Vergelijk en bespaar op je verzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle verzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie