Verzekering vergelijken

Ben Woldring
Wij zijn vandaag bereikbaar tot 17.30 uur
050 - 2111 456   Logo WhatsApp

Hoe vergelijk je zorgverzekeringen op Poliswijzer.nl?

door Juul Dijkhuis

Je wilt jouw zorgverzekering vast niet alleen vergelijken op premie. Ook de dekking in de zorgverzekering is belangrijk. Graag leggen wij uit hoe je op Poliswijzer.nl eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken. 

Hoe begin je?

Je vult je geboortedatum en je postcode in. Door te klikken op 'Vergelijk verzekeringen' ga je de vergelijker in en het besparen kan beginnen!

Voeg je eigen verzekering toe aan de vergelijking

Je kunt super eenvoudig je eigen zorgverzekering aan de vergelijking toevoegen. Dit biedt gemak. Je ziet namelijk in één oogopslag of er een zorgverzekeraar is die een goedkopere zorgverzekering aanbiedt met dezelfde dekking als je nu hebt. Probeer het hier.

hoe-vergelijk-je-zorgverzekeringen-op-poliswijzer.png

De zorgverzekering kiezen die bij jou past

In onze vergelijking zie je een overzicht van zorgverzekeringen gerangschikt op premie. Het is nu een kwestie van keuzes maken. Aan de linkerkant van de website tref je onze filters aan. Door zelf aan die knoppen te zitten, stel je daarmee jouw persoonlijke polis samen. 

dekking.png

Hoe gebruik je de filters?

Via de filters kun je je specifieke wensen aangeven. Je kiest bijvoorbeeld voor 9 behandelingen fysiotherapie en een tandartsvergoeding van 75% tot € 250. Je ziet direct de invloed van jouw keuzes op de premie van de zorgverzkeringen. Zorgverzekeringen die niet voldoen aan jouw wensen, zie je niet meer in de resultaten terug. 

Komt de premie voor de zorgverzekering te hoog uit? Door te spelen met de filters kun je er persoonlijk voor zorgen dat de inhoud en premie van een zorgpolis een gunstige verhouding krijgen.

Een andere vergoeding toevoegen

Ben je nog op zoek naar een andere dekking? Wij hebben nog een aantal opties toegevoegd zoals brillen en contactlenzen. Staat jouw keuze er niet tussen? Zoek de dekking dan door het invoeren van een omschrijving. Wil je een dekking voor de kosten van een kunstgebit? Voer kunstgebit en en je kunt deze dekking toevoegen aan de vergelijker. Je vindt deze optie trouwens ook bij het zoeken op woorden als: 'gebit', 'protese' en 'kunst'. Zo gaat het ook bij andere keuzes.

Zorgverzekeringen vergelijken op voorwaarden (zie hieronder)

Je hebt je filters ingesteld en de beste verzekeraars geselecteerd. Maar welke zorgverzekering is nu de beste keuze? Hier kun je achter komen door het vergelijken van de zorgverzekeringen op inhoud. Dit kun je doen door het plaatsen van een vinkje bij de optie 'Vergelijk polis'. Het vinkje kun je bij meerdere verzekeringen plaatsen. De verschillen tussen de geselecteerde verzekeringen herken je eenvoudig: ze zijn geel gearceerd
Per onderdeel hebben wij door middel van sterren een beoordeling toegevoegd aan de zoekresultaten. Dit maakt het onderling vergelijken nog eenvoudiger.

vergelijk polissen.jpg
 

Wij hebben alle zorgverzekeraars in de vergelijking!

reset alle filters.jpg

Door het instellen van filters kunnen zorgverzekeringen uit de vergelijking vallen. Alle verzekeraars worden in de vergelijkingen meegenomen, maar door het instellen van filters kunnen ze verdwijnen. Dit kun je herstellen door zoekopdrachten te 'resetten'. Dit doe je met de optie 'Reset alle filters'. Deze optie staat in het bovenste deel van de filters. Het feit dat een zorgverzekering niet meer in de vergelijking voor komt, wil natuurlijk wel iets zeggen. De betreffende zorgverzekering biedt namelijk de door jou gewenste dekking niet aan.

Heb je vragen of kom je niet uit de vergelijking? Wij helpen jou graag met het selecteren van de beste zorgverzekering. Je kunt contact met ons opnemen voor hulp.


 

Geactualiseerd: 25-10-2018

Deel dit artikel op:

Juul Dijkhuis

Webredacteur
Juul Dijkhuis
Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Reageren

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Navigatie