Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Hoe vergelijk je zorgverzekeringen op Poliswijzer.nl?

door Juul Dijkhuis Leestijd: 3 minuten

Je wilt jouw zorgverzekering vast niet alleen maar vergelijken op premie. Ook de dekking in de zorgverzekering is belangrijk. Graag leggen wij uit hoe je op Poliswijzer.nl eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken. 

Hoe begin je?

Je vult je geboortedatum en je postcode in. Door te klikken op 'Verzekeringen vergelijken' ga je al de vergelijker in en het besparen kan beginnen! De huidige verzekeraar en en de vrije ziekenhuiskeuze kun je invullen, maar dat hoeft niet.

hoe-vergelijk-je-zorgverzekeringen-op-poliswijzer.png

De zorgverzekering kiezen die bij jou past

In onze vergelijking zie je een overzicht van zorgverzekeringen gerangschikt op premie. Het is nu een kwestie van keuzes maken. Aan de linkerkant van de website tref je onze filters aan. Door zelf aan die knoppen te zitten, stel je daarmee jouw persoonlijke polis samen. 

dekking.png

Hoe gebruik je de filters?

Via de filters kun je je specifieke wensen aangeven. Je kiest bijvoorbeeld voor 9 behandelingen fysiotherapie en een tandartsvergoeding van 75% tot € 250. Je ziet direct de invloed van jouw keuzes op de premie van de zorgverzekeringen. Polissen die niet voldoen aan jouw wensen, zie je niet meer in de resultaten terug. 

Komt de premie voor de zorgverzekering te hoog uit? Door te spelen met de filters kun je er persoonlijk voor zorgen dat de inhoud en premie van een zorgpolis een gunstige verhouding krijgen.

Een andere vergoeding toevoegen

Ben je nog op zoek naar een andere dekking? Wij hebben nog een aantal opties toegevoegd zoals brillen en contactlenzen. Staat jouw keuze er niet tussen? Zoek de dekking dan door het invoeren van een omschrijving. Wil je een dekking voor de kosten van een kunstgebit? Voer kunstgebit en en je kunt deze dekking toevoegen aan de vergelijker. Je vindt deze optie trouwens ook bij het zoeken op woorden als: 'gebit', 'protese' en 'kunst'. Zo gaat het ook bij andere keuzes.

Zorgverzekeringen vergelijken op voorwaarden (zie hieronder)

Je hebt je filters ingesteld en de beste verzekeraars geselecteerd. Maar welke zorgverzekering is nu de beste keuze? Hier kun je achter komen door het vergelijken van de zorgverzekeringen op inhoud. Dit kun je doen door het plaatsen van een vinkje bij de optie 'Vergelijk'. Het vinkje kun je bij meerdere verzekeringen plaatsen. De verschillen tussen de geselecteerde verzekeringen herken je eenvoudig: ze zijn geel gearceerd
Per onderdeel hebben wij door middel van sterren een beoordeling toegevoegd aan de zoekresultaten. Dit maakt het onderling vergelijken nog eenvoudiger.

vergelijk polissen.jpg
 

Wij hebben alle zorgverzekeraars in de vergelijking!

Door het instellen van filters kunnen zorgverzekeringen uit de vergelijking vallen. Alle verzekeraars worden in de vergelijkingen meegenomen, maar door het instellen van filters kunnen ze verdwijnen. Dit kun je herstellen door zoekopdrachten te 'resetten'. Dit doe je met de optie 'Reset naast '1. Jouw gegevens'. Deze optie staat links bovenin. Het feit dat een zorgverzekering niet meer in de vergelijking voor komt, wil natuurlijk wel iets zeggen. De betreffende zorgverzekering biedt namelijk de door jou gewenste dekking niet aan.

Heb je vragen of kom je niet uit de vergelijking? Wij helpen jou graag met het selecteren van de beste zorgverzekering. Je kunt contact met ons opnemen voor hulp. Wij zitten voor je klaar.

Geactualiseerd: 22-08-2019

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 22 augustus 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie