Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op Poliswijzer.nl helpen we jou ook te besparen op je (zorg)verzekering!
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Veelgestelde vragen over de NLZIET actie

door Juul Dijkhuis Leestijd: 3 minuten

Een andere zorgverzekering kiezen via Poliswijzer.nl geeft een extra voordeel. Overstappers via onze website hebben namelijk recht op een code waarmee ze 6 maanden gratis NLZIET krijgen. Wij hebben de vijf meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

De NLZIET-actie geldt op dit moment niet meer. De actiecode kon je inleveren tot 1 juni 2021.

hoofdartikel-nlziet-poliswijzer-beste-koop2.png

Wat mag je van NLZIET verwachten?

Op tv en via je telefoon en tablet kun je online kijken naar meer dan 100.000 beschikbare programma’s. Je kunt populaire programma’s van NPO, SBS en RTL terug kijken en soms ook vooruit kijken. Je kunt maar liefst één jaar terugkijken. Al deze functionaliteiten komen samen in een app. Op elk apparaat met beeldscherm dat internettoegang heeft. Je hebt geen 'kastje' meer nodig. Je kunt op twee apparaten tegelijk kijken. Binnen de gehele EU kun je NLZIET gebruiken, dus ook op je vakantiebestemming zodra we weer kunnen reizen. 

Wanneer ontvang ik de code?

Ongeveer drie tot vier weken na het afsluiten van de zorgverzekering ontvang je van ons een e-mail met hierin een link naar je persoonlijke pagina op Poliswijzer.nl. In de mail staat de instructie hoe je de code kunt activeren en vervolgens kijk je zes maanden gratis NLZIET.

Ik heb meerdere codes. Kan ik deze achtereenvolgend gebruiken?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Na ontvangst van de code heb je één maand de tijd om je account bij NLZIET te activeren. Daarna begint jouw recht op zes maanden gratis NLZIET. Heb je al eerder één maand gratis NLZIET gehad? Dan kun je vijf maanden gratis kijken.

Ik heb al NLZIET, kan ik ook gebruik maken van de actie?

Bestaande abonnees kunnen ook deelnemen aan de actie. Ze krijgen vijf maanden gratis, dus vijf maanden lang wordt er niets in rekening gebracht voor het kijken via NLZIET. Dit levert een voordeel op van € 39,75.

Waarom moet ik één cent overmaken bij de aanmelding?

Het abonnement op NLZIET start met een betaling van  € 0,01 via iDeal, PayPal of creditcard. Dit doet NLZIET om je gegevens te controleren. Je koppelt namelijk een bankrekening aan je account. Na afloop van de gratis periode wordt het abonnement automatisch verlengd. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en kost € 7,95 per maand. Vlak voor het aflopen van de gratis periode krijg je vanuit NLZIET een herinnering. 

Heb je een zorgverzekering afgesloten via Poliswijzer.nl, en heb je na vier weken nog geen e-mail ontvangen dat de actiecode klaarstaat? Neem dan contact met ons op en wij zoeken het voor je uit. 

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 28 december 2023

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Expert in verzekeringen

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 468
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie