Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering 2017: wat moet je weten?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De nieuwe premies en voorwaarden van de zorgverzekering zijn bekend. Kassa zette zaterdag 19 november de belangrijkste dingen op een rijtje. Ben Woldring van Poliswijzer.nl helderde 6 fabels op in het consumentenprogramma. Over de zorgverzekering bestaan namelijk allerlei misverstanden. Wat is waar?

De zorgverzekering: wat is waar en niet waar?
 

Fabels-zorgverzekering.jpg
klik voor een vergroting

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: donderdag 1 september 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie