Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Zorgverzekering vergelijken met 20 euro tegoed bij About You!

door Juul Dijkhuis Leestijd: 2 minuten

about-you-voucher-2-002.pngVergelijk nu alle zorgverzekeringen op Poliswijzer.nl, kies voor de best passende zorgpolis, meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een shoptegoed van € 20 bij de online kledingwinkel About You. Je drukt jouw maandlasten en in januari kun je ook nog eens gratis shoppen. Dat noemen wij een goede start van 2019!

Nu je zorgverzekering kiezen voor 2019

Je hebt nog minder dan één maand voor het kiezen van een andere zorgverzekering. Meer dan één miljoen Nederlanders stapt traditioneel over. Door de sterke stijging van de premie voor de zorgverzekering misschien nog wel meer dit jaar. Dat komt mede ook door de negatieve aandacht voor de collectieve zorgverzekering. Als je het vergelijkt ben je namelijk niet goedkoop uit via een collectief, ook niet met een korting via de werkgever, gemeente of vakbond. Dus vergelijk en stap over via Poliswijzer.nl. Het shoptegoed is mooi meegenomen.

Wat zijn de actievoorwaarden?

Voor overstappers via Poliswijzer.nl hebben wij een kortingsvoucher van € 20 klaarliggen. Het enige wat je nog moet doen is een zorgverzekering kiezen en je aanmelden voor onze nieuwsbrief. De actie geldt namelijk alleen voor nieuwe en bestaande nieuwsbriefabonnees. Na het aanvragen van een zorgverzekering heb je nog 14 dagen de tijd om de aanvraag te annuleren. Na deze bedenktijd krijg je de voucher via de e-mail toegestuurd.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 12 maart 2019

Juul Dijkhuis
Juul Dijkhuis Webredacteur

Als freelance tekstschrijver ben ik gespecialiseerd in het schrijven van teksten over verzekeringszaken. Na een carrière van 20 jaar als verzekeringsadviseur, leg ik mij nu toe op het voorlichten over verzekeringen. Mijn doel is om mijn kennis over te dragen aan de bezoekers van Poliswijzer.nl en ik deel graag nieuwe ontwikkelingen. Over het verzekeren wordt vaak ingewikkeld gedaan, maar eigenlijk is het eenvoudig.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie