Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Beste zorgverzekeringen vergelijken

Op zoek naar de beste zorgverzekering? Vergelijken doe je eenvoudig via Poliswijzer.nl! Je kunt met onze handige zorgvergelijker alle basis- en aanvullende zorgverzekeringen van Nederland met elkaar vergelijken. Wat de beste zorgverzekering voor jou is, hangt af van jouw persoonlijke situatie.

poliswijzer-altijd-beet.png

Waarom vergelijken?

De basisverzekering is bij alle verzekeraars gelijk. Dat geldt voor de dekking in de verzekering, maar zeker niet voor de premie. Uitgaande van het jaar 2021 bedraagt de laagste premie € 105,95 en de hoogste € 147,95. Dit is dus een verschil van € 42 per maand. Het verschil is niet te verklaren aan de hand van de dekking. De hoogte van de premie voor de basisverzekering is nog maar een deel van de vergelijking. Wij vergelijken namelijk ook de aanvullende verzekeringen en wij maken inzichtelijk welke verzekeraars goed aansluiten bij de wensen en de behoeftes. De goedkoopste verzekeraars geven de verzekerden bijvoorbeeld maar een beperkte keuzevrijheid in zorgverleners. Dat hoeft geen probleem te zijn, maar wij zorgen er wel voor dat je ook goed kunt vergelijken op de kwaliteit van de zorgverzekering.

Zet zorgverzekeringen naast elkaar

Het onderling vergelijken van zorgverzekeringen is niet eenvoudig, maar wel als je alles overzichtelijk naast elkaar kunt zetten. Bij het vergelijken op Poliswijzer.nl kun je meerdere zorgverzekeringen naast elkaar zetten in één overzicht. De verschillen in de voorwaarden blijkt in één oogopslag. Deze verschillen worden namelijk geel gearceerd. 

ditzo.PNG

Eerlijk en onafhankelijk

Bij ons kun je er vanuit gaan dat wij eerlijk vergelijken. Wij nemen namelijk alle zorgverzekeraars mee in de vergelijking. De verzekeraars waarmee wij samenwerken, kun je via Poliswijzer.nl afsluiten. Voor de andere verzekeraars verwijzen wij jou naar de website van de betreffende verzekeraar. Maar het feit of wij wel of geen samenwerking hebben maakt geen verschil voor de positie waar verzekeraars op terecht komen in de vergelijking.

Hulp bij het vergelijken van de beste zorgverzekeringen

Kom je er niet uit? Dan helpen wij jou graag telefonisch of via WhatsApp. Je kunt ons bellen op nummer: 050-2111456. Stuur je liever een app? Je kunt hiervoor hetzelfde nummer gebruiken. 

Geactualiseerd: 17-11-2020


Gepubliceerd: vrijdag 10 november 2017
Geactualiseerd: dinsdag 17 november 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie