Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.
Vergelijk en bekijk hoeveel je kunt besparen
Zorgverzekeringen vergelijken

Bespaar met het vergelijken van zorgverzekeringen

Besparen Poliswijzer.nl.jpg

Tussen de goedkoopste en duurste zorgverzekering zit veel verschil. Daarom is het verstandig om je eigen zorgverzekering te vergelijken met andere zorgverzekeringen. Hiermee kan je jaarlijks wel 300 euro besparen. Poliswijzer.nl helpt je daarbij. Je kunt via onze vergelijkingssite alle zorgverzekeringen vergelijken die er zijn in Nederland, ook de belangrijkste collectieve zorgverzekeringen.

Hoe kan ik mijn zorgverzekering vergelijken?

Op Poliswijzer.nl kun je aangeven wat jouw zorgbehoefte is en wij zoeken daar de meest geschikte zorgverzekering bij. Wij zetten jouw wensen dus centraal en niet de pakketten van de verzekeraar. Zo kom je tot de best passende zorgverzekering.

Tips voor het vergelijken van zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen vergelijken begint bij goed weten hoe je jezelf wilt verzekeren. Heb je alleen een basis- of ook een aanvullende verzekering nodig? Wil je helemaal zelf kunnen kiezen naar welke zorgverlener je gaat of betaal je liever iets minder premie? En welke service verwacht je van een zorgverzekeraar? Bekijk ons filmpje met tips over het vergelijken van een zorgverzekering.   

Een volledig onafhankelijke vergelijking van zorgverzekeringen

Poliswijzer.nl is 100% onafhankelijk. We vergelijken en presenteren alle zorgverzekeringen op dezelfde manier. Wel zo’n prettig idee bij zoiets belangrijks als je zorgverzekering. Heb je vragen over de vergelijking of kan je hulp gebruiken bij het vergelijken van je zorgverzekering? Dan staan de medewerkers van onze servicedesk voor je klaar.

Geactualiseerd: 02-09-2020


Gepubliceerd: vrijdag 10 november 2017
Geactualiseerd: woensdag 2 september 2020

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie