Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Met Kassa zorgverzekeringen vergelijken voor 2016

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Wat verandert er voor jouw zorgverzekering in 2016? De komende weken kun je weer de nodige keuzes maken voor jouw zorgpolis. Het consumentenprogramma Kassa besteedt zaterdag 21 november een complete uitzending aan de veranderingen van de zorgverzekering in 2016.

Verschil budget-, natura- en restitutiepolis

In de zorgspecial gaat Kassa in op veel gehoorde vragen over de premies, het eigen risico, wat er in het basispakket zit en de verschillen tussen een budget-, natura- en restitutiepolis. Verder bekijken ze hoe makkelijk het is om achter het tarief voor een ziekenhuisbehandeling te komen. Ook nemen zij verschillende vergelijkingssites onder de loep, waaronder Poliswijzer waarbij gekeken wordt in hoeverre het resultaat overeenkomt.

De uitzending start om 19.05 uur en is te zien op NPO1.

Overstappen

Je kunt tot en met 31 december overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. De verwachting van dit jaar is dat ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders dit gaan doen. In totaal waren er vorig jaar 1,2 miljoen overstappers geteld die samen € 69 miljoen bespaarden.

Deel dit artikel op:

Geactualiseerd: dinsdag 12 november 2019

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 535
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie