Zorgverzekering vergelijken

Ben Woldring
Vragen? Wij bellen je graag terug.

Met Kassa zorgverzekeringen vergelijken voor 2016

door Jeanet Woldring

Wat verandert er voor jouw zorgverzekering in 2016? De komende weken kun je weer de nodige keuzes maken voor jouw zorgpolis. Het consumentenprogramma Kassa besteedt zaterdag 21 november een complete uitzending aan de veranderingen van de zorgverzekering in 2016.

Verschil budget-, natura- en restitutiepolis

In de zorgspecial gaat Kassa in op veel gehoorde vragen over de premies, het eigen risico, wat er in het basispakket zit en de verschillen tussen een budget-, natura- en restitutiepolis. Verder bekijken ze hoe makkelijk het is om achter het tarief voor een ziekenhuisbehandeling te komen. Ook nemen zij verschillende vergelijkingssites onder de loep, waaronder Poliswijzer waarbij gekeken wordt in hoeverre het resultaat overeenkomt.

De uitzending start om 19.05 uur en is te zien op NPO1.

Overstappen

Je kunt tot en met 31 december overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. De verwachting van dit jaar is dat ongeveer 1,4 miljoen Nederlanders dit gaan doen. In totaal waren er vorig jaar 1,2 miljoen overstappers geteld die samen € 69 miljoen bespaarden.

Deel dit artikel op:

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Jeanet Woldring is als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de eindredactie van de nieuws- en persberichten op Gaslicht.com. Jeanet is gespecialiseerd in alle energiediensten en energieproducten die op Gaslicht.com vergeleken worden, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt. Daarnaast is Jeanet al 20 jaar werkzaam in de energiebranche en heeft daardoor brede kennis opgedaan over de wereld van energie.
Volg Jeanet op: Linkedin
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Meer nieuwsberichten

Vergelijk en bespaar tot € 504
Dit bedrag is het verschil tussen de premie van de duurste en de goedkoopste zorgverzekering met een eigen risico van € 385.
per jaar op je zorgverzekering

Vergelijk 100% onafhankelijk alle zorgverzekeringen. Bij Poliswijzer.nl hoeven verzekeraars namelijk niet te betalen voor een positie in de vergelijker. Je stapt heel eenvoudig over naar de meest voordelige polis voor jou.

Navigatie